Grondverzet Sloopwerken Zand en grond leveren Transport

Grondverzet

Grondwerk is het fundament voor veel projecten in o.a. grond-, weg-, waterbouw, cultuurtechniek en woning- en utiliteitsbouw.

Wij kijken met de opdrachtgever naar het uiteindelijke doel van het project en overleggen welke grondwerkzaamheden er nodig zijn. Te denken aan het verbeteren van de grond, profileren, afvoeren van overtollige grond en het aanleggen van afwatering. Ook voor het uitgraven van vijvers, kelders, sloten, rioleringen en funderingen bent u bij ons aan het goede adres. Waar nodig denken we mee in oplossingen en bieden we de mogelijkheid ook te kijken naar het ontwerp en prijsvorming van het project.

Wij kunnen diverse soorten machines aanleveren met een machinist. De machinist is ervaren en heeft waar nodig de benodigde certificeringen op orde. Machines leveren wij met de benodigde aanbouwdelen als dit nodig is. Wij zijn werkzaam binnen de Noordoostpolder maar in overleg is het ook mogelijk om buiten de regio de gevraagde werkzaamheden uit te voeren.

Sinds korte tijd beschikken wij ook over meerdere machines met een stage V motor. Wij zijn ons bewust van de veranderde wetten rondom milieu eisen en bewegen hierdoor dan ook mee met deze veranderingen.

Bericht versturen?